привітання єпископа з днем народження

привітання єпископа з днем народження

Благословіть, преосвященний владико, і прийміть щирі вітання з днем народження. Бажаю міцної віри і духовних сил, благополуччя і мирного неба, щирих молитов і відсутності хвилин розпачу, поваги і світлої надії. Бажаю благочестя в цьому житті і милосердя, добродушності і щирих молитов, доброти душі і поваги, праведності і чистої любові. Але не варто тривожитися, важливо підійти до цього процесу з відкритим серцем, і тоді все вдасться. Це найкращі слова, якими ви. Збережіть собі, вам точно стане в нагоді. Прошу вашого благословення, святий отець, і дозволу привітати з днем народження вас. Бажаю, щоб ваша душа завжди залишалася чистою і відкритою, щоб на вашому шляху завжди горіли вогні віри і надії, щоб для парафіян щира молитва й добра ваше слово завжди дарували яскраве світло і натхнення, щоб усі ваші починання і старання мали високу заслугу і повагу.

Прошу вашого благословення, отець, і дозволу привітати вас з днем народження. Щиро бажаю вам доброго жи. Використовуйте їх в готовому вигляді, або складіть на їх основі власне.

Благословіть, отче, і прийміть добрі побажання здоров’я, миру і душевної гармонії. З днем народження вас. День народження є найбажанішим для кожної людини, його люблять як діти так і дорослі. У даному розділі пропонуємо оригінальні, теплі й смішні побажання здатні по - домашньому, яскраво привітати ваших друзів, знайомих, родичів, близьких, колег. Весілля, день ангела, новосілля, день закоханих, останній дзвоник, річниця одруження, день знань, хрестини, день наро. 10 мая 2019, 04. Читайте такжевітання з днем народження друга у віршах і прозі – прикольні й короткі. З днем народження. 10 лютого 2021, 09. 00 - читать новость на русском. Замість банальних привітань в одне речення пропонуємо ознайомитись з нашою підбіркою віршів та прози, де ви точно знайдете щось потрібне саме для вас. Нехай кожен день приносить радість, усмішки і подарунки, нехай всі мрії здійснюються, а плани реалізуються, нехай вас оточують тільки щирі люди, віддані друзі, і нехай не буде місця для зневіри і печалей.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

конспекты по огп на 2021 год для военнослужащих

зміна стану 1 моля одноатомного газу показана на графіку знайдіть ккд процесу

ф терновский м стефан яворский тр киев дух акад т і

гдз 5 клас основи християнської етики робочий зошит олександра шумська

коршак є в фізика 10 клас

зарплата працівникам апарату суду на 2021 год