рибні консерви натуральні зберігання

рибні консерви натуральні зберігання

Транспортування i зберігання рибних консервів. С ці строки становлять для консервів “риба копчена в олії” від 14 днів до 1 м - ця, “шпроти в олії” – 1 - 1, 5 м - ця, “сайр бланширована в олії” – 1 - 2 м - цi. С строки витримки консервів збільшуються у два рази. Транспортування і зберігання рибних консервів. При температурі від 10 до 15. С ці строки становлять для консервів „риба копчена в олії” від 14 днів до 1 місяця, „шпроти в олії” – 1 - 1, 5 місяця, „сайра бланширована в олії” – 1 - 2 місяця. Ці строки залежать від виду консервів, тари, умов зберігання. Строки витримування консервів до повного дозрівання їх різні. Вони залежать від виду консервів і температурного режиму.

Наводимо максимальні строки зберігання рибних консервів (з дати виготовлення їх). ), юшки і супи - 2 роки, печінки з тріски та минтая в суцільноштампованих жерстяних банках - 2 роки 6 міс. Камбала - 1 рік 6 міс кілька чорноморська в алюмінієвих суцільноштампованих банках - 2 роки (в жерстяних збірних банках - 1 рік. Мінімальна температура не пов. Груповий асортимент рибних консервів включає такі групи. ідентифікаційні ознаки рибних консервів. У цих консервах добре зберігаються колір, смак і запах відпові. Зберігання рибних консервів. При температурі від 10 до 15є с ці строки становлять для консервів „риба копчена в олії” від 14 днів до 1 місяця, „шпроти в олії” – 1 - 1, 5 місяця, „сайра бланширована в олії” – 1 - 2 місяця. При температурі від 2 до 5єс строки витримки консервів збільшуються у два рази. Умови зберігання замороженої риби. Морожену рибу зберігають при температурі - 18 ° с від 3 до 10 місяців, залежно від виду риби. При цій же температурі можна довгостроково зберігати рибні і крабові палички. При температурі від - 5 до - 6 ° с морожена риба може зберігатися до двох тижнів, а при температурі близько 0 ° с – три доби. Умови зберігання риби гарячого копчення. Харчова цінність і смакові властивості консервів вище харчової цінності інших рибних продуктів, позаяк у процесі приготування неїстівні частини риби видаляють, додаючи смакові речовини і рослинні жири. Використовують їх задля приготування салатів, перші місця і других страв. Органолептичні властивості рибних консервів остаточно формуються при зберіганні. Проходить рівномірне розподілення усіх речовин; риба просочується заливками, а заливки набувають смак і запах риби. В залежності від характеру обробки риби і внесених добавок. Використовують їх для приготування салатів, перших і других. При этом в консервах, которые долго хранились в штабелях, может возникнуть микробиологический бомбаж. При температуре от 0 до 15°с и относительной влажности воздуха 75% консервы рыбные в цельноштампованных банках можно хранить до 30 суток. В сборных банках при этих же условиях на холоде - 1, 5 года, в стеклянных - 2 года. Срок хранения рыбных консервов с крупами, макаронными изделиями, овощами в цельноштампованных банках до 2 - х лет, сборных и стеклянных банках до 3 - х лет. Печень трески, приготовленная по этому рецепту получается очень вкусной, а по стоимости намного дешевле магазинной в консервах. Печень трески соль перец душистый перец черный лист лавровый. Консервы из скумбрии приготовим с maggi заправкой для рассольника. Получились прекрасные рыбные консервы со вкусом рассольника, которые можно подать на ужин к горячей картошечке или, захватив на дачу, сварить вкусный рыбный рассольник. Заправка скумбрия масло растительное лист лавровый перец душистый соль сахар. Запастись впрок можно не только овощными, но и рыбными заготовками. Вкусными и сытными получаются консервы из леща, которые вполне возможно сделать в домашних условиях. Времени этот процесс отнимет достаточно много, но получившаяся в итоге закуска настолько хороша, что кулинар не пожалеет о затраченных усилиях. Можно ли заготовить рыбные консервы на зиму в домашних условиях. Приготовить настоящие рыбные консервы дома — настоящее искусство. Для этого нужно выбрать продукты без каких - либо повреждений. Консервами называются пищевые продукты, подвергнутые химическому физическому и другому воздействию с целью повышения устойчивости. Такой продукт удобен в потреблении, его можно взять с собой в дорогу, перекусить в любое время. Ассортимент морепродуктов обширный, растет с каждым годом. А вот польза и вред рыбных консервов оспариваются с тех пор, как открылся первый завод. История появления рыбных консервов. История развития консервов начинается в глубокой древности. Такая технология производства позволяет консервам храниться в течение долгого времени без холодильника. Перед употреблением в пищу их не требуется дополнительно готовить. Консервы из рыбы не менее полезны, чем свежая рыба. Содержание белка, калорийность продукции при обработке остается на том же уровне.

Виды консервов из рыбы. Натуральные (в собственном соку) – производятся без добавления масла и предварительной тепловой обработки с добавлением или без добавления пряностей. Считаются самыми полезными. Например, горбуша, сайра. є найбільш стійкими при зберіганні продуктами переробки риби. По живильній цінності і смаковим властивостям вони перевершують сировину, з якої приготовані. При стерилізації в них утворюється необхідна кількість бульйону.

Харчова цінність і смакові властивості консервів вище харчової цінності інших рибних продуктів, так як в процесі приготування неїстівні частини риби видаляють, додаючи смакові речовини і рослинні жири. Використовують їх для приготування салатів, перших і других страв. У продукті зберігаються кальцій, магній. Високий вміст лікопіну, антиоксидантів. існують наступні норми зберігання. Загальний термін зберігання - до трьох років. Натуральна консервована риба зберігається від 6 до 24 місяців. Продукти в маслі від 12 до 24 місяців. Conservo — зберігаю) — харчові продукти тваринного або рослинного походження, які були піддані спеціальній обробці й упакуванню з метою тривалого зберігання без псування. У широкому сенсі під визначення консервів підходять будь - які продукти, які в результаті готування отримують здатність не псуватися тривалий час.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

конспекты по огп на 2021 год для военнослужащих

зміна стану 1 моля одноатомного газу показана на графіку знайдіть ккд процесу

ф терновский м стефан яворский тр киев дух акад т і

гдз 5 клас основи християнської етики робочий зошит олександра шумська

пісні по англійському про новий рік jingle bells відіо

коршак є в фізика 10 клас