речення по німецьки з інфінітивними зворотами

речення по німецьки з інфінітивними зворотами

Обычно инфинитивные обороты относятся к подлежащему главного предложения. Вы сначала должны научиться попадать по мячу.

Однако есть и выражения, в которых инфинитивный оборот относится к дополнению. В этом случае подлежащее выполняет действие, описанное в инфинитивном обороте.

Ученица должна научиться попадать по мячу.

Ученица должна попадать по мячу.

Використання інфінітивних речень з zu. Коли викристовувати інфінітив infinitiv з zu. Які дієслова використовують інфінітив з zu. Дієслова без інфінітива з zu. Порядок слів у реченні. В німецькій мові інфінітивна група не завжди відокремлюється комою. Якщо інфінітивній групі передує „es“ або прийменниковий прислівник. інфінітивні звороти завжди відокремлюються комою. В реченні вони є обставинами. Справочник по грамматике немецкого языка с упражнениями. Автор wunderdeutschопубликовано 03. 2017рубрики uncategorized. Навигация по записям. Назад предыдущая запись. Der konjunktiv (умовний спосіб). Ответ дан • проверенный экспертом. Составить 10 немецких предложений с инфинитивными оборотами. Войди чтобы добавить комментарий. Ответ, проверенный экспертом. Инфинитивные обороты с um. Zu в немецком языке употребляются тогда, когда действие, выраженное глаголом инфинитивного оборота, исходит от подлежащего основной части предложения. Инфинитивный оборот с союзом um выполняет в предложении роль обстоятельства цели. По смысловому значению он совпадает с придаточным предложением цели. Они изучают специальную литературу, чтобы узнать что - то новое.

Инфинитивный оборот с союзом (an) statt выполняет в немецком предложении роль обстоятельства образа действия. По смысловому значению он близок к придаточным предложениям образа действия підготовка до зно з німецької мови. інфінітивні звороти являють собою інфінітивні групи, що вводяться за допомогою um. В каких случаях инфинитив используется без zu. С модальными глаголами (d. інфінітив в німецькій мові - це особлива форма німецького дієслова (поряд з претеріта і другий причастям), яка виражає дію або стан узагальнено без віднесення його до тієї особи, яка цю дію виконує, тобто у вигляді абстракції (за і. Має два види - infinitiv i і infinitiv ii. Her fragen gistount - він почав розпитувати. У німецькій мові є три інфінітивні конструкції, що складаються із сполучників. Um, (an)statt, ohne та інфінітива із залежними від нього словами. Ця конструкція виконує функцію заперечної дії та перекладається дієприслівниковим зворотом із заперечним словом не.

Вони тренувались, не поспішаючи. Вихідною моделлю інфінітива німецької мови є віддієслівний іменник із суфіксом - no - у давальному відмінку однини, який характеризувався наявністю п ятьох відмінкових форм, аломорфізмом, поліфункціональністю, відсутністю дієслівних категорій. Для їх позначення використовують також назви інфінітивні конструкції або звороти (ю. Engel), інфінітивні комплекси (м. В інфінітивних зворотах, як ви вже здогадались, обов’язковим до використання є інфінітив (початкова форма дієслова), крім нього використовуються також деякі прийменники. Таких зворотів існує три. ) – називає ціль, намір виконання певної дії, а також бажання. Ich gehe zur post um den brief zu schicken (я йду на пошту для того, щоб відправити листа) німецька мова. Для студентів 1 - 3 курсів юридичних спеціальностей вищих навчальних закладів. Затверджено міністерством освіти і науки україни як підручник для студентів юридичних спеціалностей вищих навчальних закладів. 2 нім я73 н 67 удк 811. Граматичні особливості інфінітива. Синтаксичні функції інфінітива та його переклад. Герундій і інфінітив. Особливості перекладу пасивного інфінітива після дієслів allow, permit, enable. інфінітивні обороти та їх еквіваленти. Об єктний інфінітивний зворот. і виконує функцію обставини мети). Для того, щоб існувала сила, необхідно щоб було два предмети. (інфінітивний зворот співвіднесений з попереднім прислівником too і виконує функцію обставини наслідку). Температура була дуже низькою, для того, щоб речовина розклалася (могла розкластися). У німецькій мові є три інфінітивні звороти. Усі вони виконують у реченні роль обставин. Ця конструкція відповідає підрядному реченню способу дії зі сполучником ohne dass. Українською мовою ohne. інфінітивні звороти у німецькій мові розрізняють 3 інфінітивні звороти. Zu на відміну від інфінітивних конструкцій, які залежать від певних дієслів, інфінітивні звороти um. Zu незалежні і мають своє смислове значення. інфінітивний зворот um. Zu виражає бажання або намір зробити що - небудь. інфінітивний зворот ohne. Zu показує, що очікувана дія не відбулася. В реченні цей зворот відіграє роль обставини способу дії і перекладається українською мовою дієприслівниковим зворотом із заперечною часткою не.

Всі вони виконують у реченні роль обставин. Ця конструкція відповідає підрядному реченню способу дії з сполучником ohne da. Українською мовою конструкція o. Великий довідник школяра - це унікальна збірка, де подано найбільш важливу і потрібну інформацію, яка потрібна школярам - від 5 - го по 11 клас. Всі матеріали викладені у зручній для навчання формі, усе, що потрібно, вдало доповнене ілюстраціями - німецька мова - великий довідник школяра - objekts. – відомо, що термін нафта використовується, щоб позначати два поняття, сиру нафту та природній газ.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

конспекты по огп на 2021 год для военнослужащих

зміна стану 1 моля одноатомного газу показана на графіку знайдіть ккд процесу

ф терновский м стефан яворский тр киев дух акад т і

гдз 5 клас основи християнської етики робочий зошит олександра шумська

коршак є в фізика 10 клас

зарплата працівникам апарату суду на 2021 год